Politica de Confidentialitate

Folosim cookie-uri pentru o experiență de navigare mai bună. Prin folosirea site-ului, confirmați că sunteți de acord cu folosirea lor de către MagazinVeterinar.ro. Mai multe informații
Am înțeles

Politica de confidentialitate

 1. Notificare de confidențialitate
 2. Cumpărăturile online
 3. Marketing direct
 4. Serviciul clienți
 5. Concursuri
 6. Dezvoltare și Îmbunătățire
 7. Respectarea obligațiilor legale
 8. Prevenirea folosirii abuzive
 9. Cookie

NOTIFICARE DE CONFIDENȚIALITATE

Confidențialitatea datelor este de o importanță deosebită pentru DACICOVET MED SRL și dorim să fim deschiși și transparenți în privința prelucrării datelor cu caracter personal. Prin urmare, avem o politică în care este definit modul de prelucrare și de protejare a datele dumneavoastră cu caracter personal.
Cine este operatorul datelor cu caracter personal?
Societatea DACICOVET MED SRL este operatorul datelor cu caracter personal pe care ni le transmiteți și răspunde de datele dumneavoastră cu caracter personal în conformitate cu legislația aplicabilă privind protecția datelor.
SC DACICOVET MED SRL
Comuna Moara, Sat Bulai, Strada Ferdinand, Nr.216, Judetul Suceava, Romania
Numărul de înregistrare al companiei: J33/692/2019
Reprezentant autorizat: Dr. Nimigean Razvan
Număr de înregistrare în scopuri de TVA: COD DE TVA: RO40777414

Unde vă stocăm datele?
Datele pe care le colectăm de la dumneavoastră sunt stocate în Spațiul Economic European (SEE), dar pot fi, de asemenea, transferate și prelucrate într-o țară din afara SEE. Orice transfer de acest fel al datelor dumneavoastră cu caracter personal se va realiza în conformitate cu legislația în vigoare.
În cazul transferurilor de date în afara SEE, societatea va utiliza Clauzele contractuale standard și Privacy Shield ca garanții pentru țările care duc lipsă de o decizie privind caracterul adecvat al protecției din partea Comisiei Europene.

Cine are acces la datele dumneavoastră?
Datele dumneavoastră sunt transmise în cadrul Dacicovet Med SRL.
Nu transmitem, nu vindem și nu cedăm terților datele dumneavoastră în scopuri de marketing în afara Dacicovet Med. Datele transmise unor terți sunt utilizate numai pentru a vă oferi serviciile noastre. Veți găsi categoriile de terți în cadrul fiecărui proces specific de mai jos.
Care este temeiul legal pentru prelucrare?
Pentru fiecare prelucrare specifică a datelor cu caracter personal pe care le colectăm de la dumneavoastră, vă vom informa dacă furnizarea datelor cu caracter personal este impusă de reglementări sau dacă este necesară pentru a încheia un contract, dacă este obligatoriu să ne furnizați datele cu caracter personal și care sunt posibilele consecințe în cazul în care refuzați.

Care sunt drepturile dumneavoastră?
Dreptul la acces:
Aveți dreptul de a solicita informații cu privire la datele cu caracter personal pe care le deținem despre dumneavoastră. Puteți contacta Dacicovet Med care vă va furniza datele cu caracter personal prin e-mail.
Dreptul la portabilitate:
Ori de câte ori Dacicovet Med vă prelucrează datele cu caracter personal prin mijloace automate în baza acordului dumneavoastră sau în baza unui acord, aveți dreptul să obțineți transferul unei copii a datelor dumneavoastră într-un format structurat folosit în mod frecvent și prelucrabile automat către dumneavoastră sau către o altă parte. Aceasta include numai datele cu caracter personal pe care ni le-ați trimis.
Dreptul la rectificare:
Aveți dreptul să solicitați rectificarea datelor dumneavoastră cu caracter personal, dacă acestea sunt incorecte, inclusiv dreptul de a completa datele cu caracter personal incomplete.
Dreptul la ștergerea datelor:
Aveți dreptul să ștergeți oricând orice date cu caracter personal prelucrate de Dacicovet Med, cu excepția următoarelor situații:

 • aveți o solicitare nerezolvată la Serviciul Clienți;
 • aveți o comandă deschisă care nu a fost încă expediată sau a fost parțial expediată;
 • aveți o datorie neplătită la Dacicovet Med, indiferent de metoda de plată;
 • dacă există bănuiala sau ați folosit serviciile noastre în mod abuziv în ultimii patru ani;
 • datoria pe care o aveți la Dacicovet Med a fost vândută unei terțe părți în ultimii trei ani sau în ultimul an pentru clienții decedați;
 • dacă ați efectuat o achiziție, vă vom păstra datele cu caracter personal în legătură cu tranzacția dumneavoastră conform legislației de contabilitate.
  Dreptul de a vă opune prelucrării bazate pe interes legitim:
  Aveți dreptul să vă opuneți prelucrării datelor dumneavoastră cu caracter personal bazate pe interesul legitim, Dacicovet Med nu va continua să prelucreze datele cu caracter personal decât dacă putem demonstra un motiv legitim pentru prelucrare care prevalează asupra intereselor și drepturilor dumneavoastră sau în baza unor proceduri judiciare.
  Dreptul la restricționarea prelucrării:
  Aveți dreptul să solicitați ca Dacicovet Med să restricționeze procesul de prelucrare a datelor dumneavoastră cu caracter personal în următoarele situații:
 • dacă vă opuneți prelucrării în baza interesului legitim, Dacicovet Med va restricționa orice prelucrare a acestor date până la confirmarea interesului legitim.
 • dacă afirmați că datele dumneavoastră cu caracter personal sunt incorecte, Dacicovet Med trebuie să restricționeze orice prelucrare a acestor date până la verificarea corectitudinii datelor cu caracter personal.
 • dacă prelucrarea este ilegală, puteți să vă opuneți ștergerii datelor cu caracter personal și să solicitați restricționarea utilizării datelor dumneavoastră cu caracter personal.
 • dacă Dacicovet Med nu mai are nevoie de datele dumneavoastră cu caracter personal, dar acestea sunt necesare pentru a vă apăra drepturile în instanță.
  Dreptul de a depune o plângere la o autoritate de supraveghere:
  Dacă sunteți de părere că Dacicovet Med vă prelucrează datele cu caracter personal într-un mod incorect, ne puteți contacta. De asemenea, aveți dreptul să adresați o plângere unei autorități de supraveghere.
  Actualizări ale Notificării de Confidențialitate:
  S-ar putea să fie nevoie să ne actualizăm Notificarea de confidențialitate. Cea mai recentă versiune a Notificării de confidențialitate este disponibilă în permanență pe site-ul nostru. Vom comunica orice schimbări semnificative ale Notificării de confidențialitate, de exemplu scopul pentru care folosim datele dumneavoastra cu caracter personal, identitatea operatorului sau drepturile dumneavoastră.

CUMPĂRĂTURILE ONLINE
De ce folosim datele dumneavoastră cu caracter personal?
Vă vom folosi datele cu caracter personal pentru a vă gestiona achizițiile online pe MagazinVeterinar.ro, prelucrând comenzile și returnările prin intermediul serviciilor noastre online și vă vom trimite notificări privind starea livrării sau în cazul unor probleme privind livrarea articolelor dumneavoastră. Vă vom folosi datele cu caracter personal pentru a vă gestiona plățile. De asemenea, vă vom folosi datele pentru a trata reclamațiile. Folosim datele cu caracter personal pentru a vă identifica și a vă confirma vârsta legală pentru cumpărături online și pentru a confirma adresa dumneavoastră partenerilor externi.
Ce tipuri de date cu caracter personal prelucrăm?
Vom prelucra următoarele categorii de date cu caracter personal:

 • informații de contact, cum ar fi numele, adresa, adresa de e-mail și numărul de telefon;
 • informații despre plăți și istoricul plăților;
 • informații despre credit;
 • informații despre comenzi.
  Cine are acces la datele dumneavoastră cu caracter personal?
  Datele dumneavoastră cu caracter personal transmise unor terți sunt folosite numai pentru a vă oferi serviciile menționate mai sus, pentru confirmarea adresei de către companii externe, pentru trimiterea confirmării comenzii de către agenții de comunicare, pentru operațiuni efectuate de furnizorii de servicii de depozitare și de distribuție în legătură cu livrarea comenzii dumneavoastră. Procesarea plăților de către furnizorii de servicii de procesare a plăților. Rețineți că multe dintre aceste companii beneficiare au un drept sau o obligație independentă de a vă prelucra datele cu caracter personal.
  Pentru cât timp vă salvăm datele?
  Vă vom păstra datele atât timp cât sunteți un client activ.

MARKETING DIRECT
De ce folosim datele dumneavoastră cu caracter personal?
Folosim datele cu caracter personal pentru a vă trimite oferte de marketing, sondaje privind informațiile și invitații prin e-mail, mesaje text, apeluri telefonice și comunicări prin poștă.
Pentru a vă optimiza experiența cu Magazinveterinar.ro, vă vom oferi informații relevante, recomandări de produse, mementouri despre produsele rămase în coșul dumneavoastră de cumpărături și vă vom trimite oferte personalizate. Toate aceste servicii excelente se bazează pe comenzile anterioare, pe articolele pe care ați făcut clic și pe informațiile pe care le-ați trimis.
Ce tipuri de date cu caracter personal colectăm?
Vom prelucra următoarele categorii de date cu caracter personal:

 • informații de contact, cum ar fi adresa de e-mail, numărul de telefon și codul poștal;
 • produse și oferte pe care ați făcut clic.

Cine are acces la datele dumneavoastră cu caracter personal?
Datele transmise unor terți sunt utilizate numai pentru a vă furniza serviciile menționate mai sus.
Nu transmitem, nu vindem și nu cedăm terților datele dumneavoastră în scopuri de marketing în afara Dacicovet Med.
Care este temeiul juridic pentru prelucrarea datelor cu caracter personal?
Prelucrarea datelor cu caracter personal se bazează pe consimțământul dumneavoastră atunci când sunteți de acord cu marketingul direct. Cu excepția serviciilor de marketing poștal, inclusiv a cataloagelor, care vă vor fi trimise pe baza interesului nostru legitim.
Dreptul de a vă retrage consimțământul:
Aveți dreptul de a vă retrage în orice moment consimțământul privind prelucrarea datelor cu caracter personal.
Când faceți acest lucru, Dacicovet Med nu vă va putea trimite alte oferte de marketing direct sau informații pe baza consimțământului dumneavoastră.
Vă puteți dezabona de la marketingul direct prin următoarele mijloace:

 • urmând instrucțiunile din fiecare mesaj de marketing
 • modificând setările contului dumneavoastră MagazinVeterinar.ro.
  Pentru cât timp vă salvăm datele?
  Vom păstra datele dumneavoastră pentru marketing direct până când vă retrageți consimțământul. Pentru marketingul prin e-mail vă vom considera client inactiv dacă nu ați deschis un e-mail în ultimul an.
  După această perioadă, datele dumneavoastră cu caracter personal vor fi șterse.

Ce tipuri de date cu caracter personal colectăm?
Vom prelucra întotdeauna adresa de e-mail și parola pe care ni le trimiteți când vă înregistrați pentru un cont MagazinVeterinar.ro.
Vom prelucra următoarele categorii de date cu caracter personal dacă alegeți să ni le furnizați:

 • informații de contact, cum ar fi numele, adresa, numărul de telefon;
 • data nașterii;
 • sexul;
 • țara;
  De asemenea, vom prelucra următoarele categorii de date cu caracter personal legate de cookie-urile dumneavoastră:
 • istoricul clicurilor;
 • navigare și istoricul navigării.

SERVICIUL CLIENȚI
De ce folosim datele dumneavoastră cu caracter personal?
Vă vom folosi datele cu caracter personal pentru a gestiona interogările si reclamațiile pentru produse, precum și pentru a asigura asistență tehnică prin e-mail, prin telefon și prin intermediul rețelelor sociale.
De asemenea, vă putem contacta dacă există o problemă cu comanda dumneavoastră.

Ce tipuri de date cu caracter personal colectăm?
Vom prelucra orice date pe care ni le furnizați, inclusiv următoarele categorii de date:

 • informații de contact, cum ar fi numele, adresa, adresa de e-mail și numărul de telefon;
 • data nașterii;
 • informații despre plăți și istoricul plăților;
 • informații despre comenzi;
 • numărul de cont sau de membru;
 • toată corespondența relevantă.

Cine are acces la datele dumneavoastră cu caracter personal?
Datele transmise unor terți sunt utilizate numai pentru a vă oferi serviciile menționate mai sus.
Care este temeiul juridic pentru prelucrarea datelor cu caracter personal?
Prelucrarea datelor dumneavoastră cu caracter personal se bazează pe interesul legitim al Dacicovet Med.

‘Pentru cât timp vă păstrăm datele?
Vă vom păstra datele timp de 100 zile pentru jurnalele telefonice și de e-mailuri, iar corespondența este păstrată timp de 12 luni pentru gestionarea cazurilor.
Dreptul de vă opune prelucrării pe baza unui interes legitim:
Aveți dreptul să vă opuneți prelucrării datelor dumneavoastră cu caracter personal pe baza interesului legitim al Dacicovet Med. Dacicovet Med nu va continua să prelucreze datele cu caracter personal decât dacă putem demonstra un motiv legitim pentru prelucrare care prevalează asupra intereselor și drepturilor dumneavoastră sau în baza unor proceduri judiciare.

CONCURSURI
De ce folosim datele dumneavoastră cu caracter personal?
Vă vom prelucra datele atunci când vă înscrieți la concursurile noastre. Datele dumneavoastră cu caracter personal vor fi utilizate atunci când Dacicovet Med contactează concurenții, înainte și după un eveniment, pentru a identifica participanții la concurs, pentru verificarea vârstei concurenților, pentru a contacta câștigătorii, pentru a livra și urmări acordarea premiilor.
Ce tipuri de date cu caracter personal colectăm?
Vom prelucra următoarele categorii de date cu caracter personal:

 • informații de contact cum ar fi numele, adresa, adresa de e-mail și numărul de telefon;
 • vârsta;
 • informații trimise în concurs.
  Care este temeiul juridic pentru prelucrarea datelor cu caracter personal?
  Prelucrarea datelor dumneavoastră cu caracter personal se bazează pe consimțământul dumneavoastră atunci când alegeți să participați la un concurs.
  Dreptul de a vă retrage consimțământul:
  Aveți dreptul de a vă retrage în orice moment consimțământul privind prelucrarea datelor cu caracter personal. Când faceți acest lucru, Dacicovet Med nu vă va putea oferi serviciile menționate mai sus.
  Pentru cât timp vă salvăm datele?
  Vom păstra datele dumneavoastră cu caracter personal timp de 45 de zile după încheierea concursului.

DEZVOLTARE ȘI ÎMBUNĂTĂȚIRE
De ce folosim datele dumneavoastră cu caracter personal?
Vom folosi datele pentru a evalua, dezvolta și îmbunătăți serviciile, produsele și sistemele noastre pentru toți clienții noștri. În acest scop nu vom analiza datele dumneavoastra la nivel individual, toate prelucrările vor fi efectuate pe date cu pseudonime.
Aceasta include analize pentru a face serviciile noastre mai ușor de utilizat, cum ar fi modificarea interfeței cu utilizatorul pentru a simplifica fluxul de informații sau pentru a evidenția funcțiile utilizate în mod obișnuit de către clienții noștri pe canalele noastre digitale și pentru a îmbunătăți sistemele IT în vederea măririi securității pentru vizitatori și clienți în general.
Analiza este utilizată și pentru dezvoltarea și îmbunătățirea permanentă a fluxului logistic de mărfuri prin prognozarea achizițiilor, a stocurilor și a livrărilor, precum și a resurselor noastre din punct de vedere al sustenabilității, prin raționalizarea achiziționării și a planificării livrărilor.
În plus, folosim datele pentru a planifica deschideri de magazine și de depozite noi și pentru a ne îmbunătăți gama de produse.
Ce tipuri de date cu caracter personal colectăm?
Vom prelucra următoarele categorii de date cu caracter personal dacă ați ales să ni le furnizați:

 • numărul de client
 • țara
 • setările contului
  Dacă ați făcut o achiziție, vom procesa următoarele categorii de date cu caracter personal:
 • istoricul comenzilor
 • informații de livrare
 • istoricul plăților
  Vom procesa și următoarele categorii de date cu caracter personal legate de cookie-uri:
 • istoricul clicurilor
 • navigare și istoricul navigării
  Cine are acces la datele dumneavoastră cu caracter personal?
  Datele transmise unor terți sunt utilizate numai pentru a vă oferi serviciile menționate mai sus. Folosim companiile de analiză web pentru a analiza comportamentul online al clienților la nivel general.
  Care este temeiul juridic pentru prelucrarea datelor cu caracter personal?
  Prelucrarea datelor dumneavoastră cu caracter personal pentru a ne dezvolta și perfecționa serviciile și produsele se bazează pe interesul nostru legitim.

Dreptul de a vă opune prelucrării datelor dumneavoastră:
Aveți dreptul de a vă opune prelucrării datelor dumneavoastră cu caracter personal în baza interesului legitim al Dacicovet Med contactând office@MagazinVeterinar.ro.ro.

RESPECTAREA OBLIGAȚIILOR LEGALE
De ce folosim datele dumneavoastră cu caracter personal?
Vom folosi datele dumneavoastra cu caracter personal pentru a respecta obligațiile legale, hotărârile judecătorești și deciziile autorităților.
Aceasta include utilizarea datelor cu caracter personal pentru colectarea și verificarea datelor contabile în conformitate cu reglementările privind evidențele contabile.
Ce tipuri de date cu caracter personal colectăm?
Vom procesa următoarele categorii de date personale:

 • numărul de client
 • numărul comenzii
 • numele
 • adresa poștală
 • suma tranzacției
 • data tranzacției
  Cine are acces la datele dumneavoastră cu caracter personal?
  Datele dumneavoastră vor fi transmise în cadrul Dacicovet Med.
  Vom distribui datele dumneavoastra cu caracter personal companiilor IT care oferă soluții de sisteme contabile.
  Care este temeiul juridic pentru prelucrarea datelor cu caracter personal?
  Prelucrarea datelor dumneavoastra cu caracter personal este necesară pentru ca Dacicovet Med să-și îndeplinească obligațiile legale.
  Pentru cât timp vă salvăm datele?
  Vom salva datele dumneavoastra în conformitate cu reglementările de contabilitate din țara.

PREVENIREA FOLOSIRII ABUZIVE
De ce folosim datele dumneavoastră cu caracter personal?
Vom folosi datele dumneavoastra cu caracter personal pentru a gestiona prevenirea pierderilor, garantând respectarea termenilor și condițiilor, precum și pentru a detecta și preveni utilizarea greșită a serviciilor noastre.
Datele dumneavoastra cu caracter personal vor fi folosite pentru a preveni și a investiga abuzurile asupra serviciilor noastre online, pierderile și fraudele, prin analizarea comportamentului de cumpărături online.
Ce tipuri de date cu caracter personal colectăm?
Vom procesa următoarele categorii de date cu caracter personal:

 • informații de contact cum ar fi numele, adresa, numărul de telefon și adresa de e-mail
 • numărul de client
 • istoricul comenzilor
 • informații despre livrare
 • istoricul plăților

Cine are acces la datele dumneavoastră cu caracter personal?
Datele dumneavoastra cu caracter personal transmise unor terți sunt utilizate numai în scopurile menționate mai sus. Vom distribui datele dumneavoastra companiilor pentru raportarea bazată pe excepții.
Incidentele și fraudele pot fi distribuite companiilor de asigurări, autorităților judiciare sau de asigurare a respectării legii locale și globale în scopul finalizării investigațiilor. Rețineți că acești destinatari au un drept sau o obligație independentă de a vă prelucra datele cu caracter personal.
Care este temeiul juridic pentru prelucrarea datelor cu caracter personal? Prelucrarea datelor dumneavoastră cu caracter personal pentru a preveni folosirea greșită a serviciilor noastre se bazează pe interesul nostru legitim.
Pentru cât timp vă salvăm datele?
Vom păstra datele dumneavoastră pentru perioada de timp necesară pentru a preveni și/sau raporta potențialele fraude și alte infracțiuni.
Dreptul de a vă opune prelucrării datelor dumneavoastră:
Aveți dreptul de a vă opune prelucrării datelor dumneavoastră cu caracter personal în baza interesului legitim al Dacicovet Med contactând office@MagazinVeterinar.ro.

COOKIE
Un cookie este un mic fișier text care se salvează pe calculatorul sau pe dispozitivul dumneavoastră mobil și, în timpul vizitelor ulterioare, este recuperat din acestea. Dacă utilizați serviciile noastre, vom presupune că sunteți de acord cu utilizarea unui astfel de cookie.
Cum folosim cookie-urile?
Utilizăm cookie-uri permanente pentru a stoca pagina de start și detaliile dumneavoastră dacă selectați „Ține-mă minte” atunci când vă conectați la site. Vom folosi cookie-uri pentru a vă salva produsele favorite.
Utilizăm cookie-uri pentru o sesiune, de exemplu, atunci când folosiți funcția de filtrare a produselor, pentru a verifica dacă sunteți conectat sau dacă ați adăugat un articol în coșul de cumpărături.
Folosim cookie-uri proprii și terțe pentru a colecta statistici și date ale utilizatorilor în formă agregată și individuală în instrumente de analiză pentru a ne optimiza site-ul și pentru a vă oferi materiale de marketing relevante.
Unele cookie-uri terțe sunt setate de servicii care apar pe paginile noastre și sunt în afara controlului nostru. Acestea sunt setate de către furnizorii de social media, cum ar fi Twitter, Facebook și Vimeo, și se referă la capacitatea utilizatorilor de a partaja conținut de pe acest site, așa cum indică pictograma respectivă.
De asemenea, folosim cookie-uri terță parte care urmăresc activitatea pe mai multe site-uri pentru a vă oferi marketing pe alte site-uri/canale.
Ce tipuri de date cu caracter personal colectăm?
Vă vom conecta ID-ul de cookie numai la datele cu caracter personal trimise și colectate în legătură cu contul dumneavoastră, numai dacă sunteți conectat(ă) la contul dumneavoastră.
Cine are acces la datele dumneavoastră cu caracter personal?
Datele transmise unor terți sunt utilizate numai pentru a vă oferi serviciile menționate mai sus, un instrument de analiză este folosit pentru a colecta statistici în scopul optimizării site-ului nostru și pentru a vă prezenta materiale relevante.
Care este temeiul juridic pentru prelucrarea datelor cu caracter personal?
Vă vom conecta cookie-urile la datele cu caracter personal numai dacă sunteți conectat la contul MagazinVeterinar.ro.